Κοινωνία

Γεωργία Μπίκα: Διατάχτηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης

Γεωργία Μπίκα: Διατάχτηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τον εισαγγελέα να προχωράει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Γεωργίας Μπίκα.

Νωρίτερα, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο δικηγόρος της 24χρονης αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση σημειώνοντας ότι δείχνει εκχυμώσεις και η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε o συνήγορος της 24χρονης και πρόσθεσε ότι δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η 24χρονη αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τα δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας που διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ανίχνευση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μία ημέρα αφού είδαν το “φως” πληροφορίες ότι τα πρώτα στοιχεία των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν πως στο αίμα της 24χρονης ανιχνεύθηκαν αλκοόλ και ουσίες που καταστέλλουν το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα εξαρτηθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση και τυχόν αναβάθμιση της κατηγορίας.

Μέχρι στιγμής κατέστη για την υπόθεση κατηγορούμενος ένας 27χρονος, ο οποίος διώκεται για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Μετά την απολογία του -κατά την οποία αρνήθηκε την πράξη ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης- ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 24χρονη φέρεται να κατήγγειλε άλλα δύο πρόσωπα, πλην του 27χρονου, και στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον του ανακριτή φαίνεται να αναγνώρισε τον έναν από τους δύο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X