Κοινωνία

Γρηγόρης Πετράκος: Ο μέγας «ψέκας» είναι πια επικίνδυνος – Παραληρεί χυδαία για Φώφη Γεννηματά και παρελάσεις

Γρηγόρης Πετράκος: Ο μέγας «ψέκας» είναι πια επικίνδυνος – Παραληρεί χυδαία για Φώφη Γεννηματά και παρελάσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην αρχή είχε πλάκα. Ναι, ο Γρηγόρης Πετράκος μας χάριζε στιγμές γέλιου τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Διότι μέσα στην «κλεισούρα» έβλεπες έναν τραγουδιστή -ναι , ήταν τραγουδιστής για όποιους δεν το θυμούνται- να προσπαθεί απελπισμένα να «αναστήσει» την όποια καριέρα του κηρύσσοντας εαυτόν ως τον αρχι-ψεκασμένο των ψεκασμένων.

Και να ‘σου -υποτίθεται- μελέτες και δώσ’ του -υποτίθεται- στοιχεία και πάρε και παραληρήματα στα social media από τον τραγουδιστή της εποχής της «χρυσής μετριότητας» που υποδύθηκε ξαφνικά τον λοιμωξιολόγο.

Βέβαια όταν μίλησε… το χρήμα, η κωλοτούμπα ήταν εντυπωσιακή. Τύφλα να’ χει η Κομανέτσι. Διότι σε μαγαζί που θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι (!) έπιασε δουλειά ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος βεβαίως μέσα σε όλα αυτά, διότι είναι και πολυπράγμων, έχει ξεκινήσει και πολιτική καριέρα, στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Όλα αυτά ήταν γελοία μέχρι στιγμής. Φαιδρά και κωμικά, για να περνάει η ώρα. Πλέον, όμως, είναι επικίνδυνα.

Διότι, πλέον, τα όρια ξεπεράστηκαν. Διότι ο Γρηγόρης Πετράκος είχε το θράσος και την απανθρωπιά, να πει δημοσίως πως ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά δεν συνιστά λόγο για να μη γίνουν μαθητικές παρελάσεις!

Η χώρα έχει κηρυχθεί σήμερα σε εθνικό πένθος, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια για την γενναία αυτή γυναίκα και ο Γρηγόρης ο Πετράκος πριν καν γίνει η κηδεία βλέπει πως κάποιοι θέλουν «να σβήσουν την Εθνική μας ταυτότητα»!

Και μάλιστα στην ανάρτησή του εκτόξευε και την απειλή: «Δε θα σας περάσει».

Χυδαιότητα μέρος δεύτερο

Ο Γρηγόρης Πετράκος, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, με την οποία επιτίθεται εναντίον των ΜΜΕ που τον έβγαλαν στην σέντρα μετά την άθλια αυτή τοποθέτηση και κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Ακόμη πιο επικίνδυνα.

Στην δεύτερη αυτή ανάρτηση, γίνονται φανερά πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη ξέραμε. «Το κίνητρό τους πλέον φανερά είναι το σβήσιμο από τη μνήμη και τη συνείδηση του Έλληνα της Εθνικής και θρησκευτικής του συνείδησης» λέει στη νέα του ανάρτηση, κάτι που αποτελεί… το πρώτο καμπανάκι.

Συνεχίζει με ακόμη μια χυδαιότητα – προσβολή στη μνήμη της νεκρής Φώφης Γεννηματά: «Αυτό φαίνεται φανερά από το ότι με κάθε αστεία πρόφαση εδώ και δύο χρόνια έχουν απαγορεύσει όλες τις εθνικές και θρησκευτικές μας εορτές».

Είναι «αστεία πρόφαση» δηλαδή για τον Γρηγόρη Πετράκο το εθνικό πένθος για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά…

Και συνεχίζει: «Βέβαια δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο όταν συνέβαιναν μουσουλμανικες περιφορές ανδρείκελων ή πακιστανικές εορτές στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τσιμουδιά».

Μάλιστα. Δεύτερο καμπανάκι και πιο ηχηρό. Ρατσιστικές αναφορές, λέξεις χωρίς τονισμό, έμφαση γράφοντας με κεφαλαία γράμματα.

Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Και ο ο νοών νοείτω…

Θαυμάστε το ήθος του ανδρός με ολόκληρη την ανάρτησή του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X