Κοινωνία

Γυναικοκτονία Αργολίδα: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου συζυγοκτόνου

Γυναικοκτονία Αργολίδα: Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου συζυγοκτόνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο άνδρας τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του στην περιοχή Βερβερόντα στην Αργολίδα, ωστόσο, όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έγκλημα, με τον δράστη, μάλιστα, να έχει αυτοκτονήσει.

Ο 78χρονος είχε σκοτώσει την 75χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, αφού κάλεσε την αστυνομία, έβαλε στον λαιμό του μία θηλιά και αυτοκτόνησε.

Σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, πριν τον 78χρονο είχε βρεθεί η σύζυγος νεκρή από ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μέσα στο σπίτι βρέθηκε ένα σημείωμα που φέρεται να άφησε ο 78χρονος αυτόχειρας. Σε αυτό προσπαθεί να εξηγήσει τι τον οδήγησε στο έγκλημα και στο να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Το σημείωμα φέρεται ότι αναγράφει «υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο θάνατος της ηλικιωμένης, η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός.

Η τραγωδία του ηλικιωμένου ζευγαριού

Όπως έχει προκύψει από την έρευνα των αρχών, η ηλικιωμένη όντως έπασχε από Αλτσχάιμερ, ενώ τη φροντίδα της είχε ο σύζυγός της.

Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν πάντα αρμονικές, όπως αναφέρον μάρτυρες, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr.

Σύμφωνα με τους γείτονες πρόκειται για τραγωδία, την οποία ζούσε το ηλικιωμένο ζευγάρι καθώς η γυναίκα δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X