Κοινωνία

Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο

Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως εις βάρους του 32χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία, είχε ασκηθεί δίωξη με την κατηγορία της αρπαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία να βγαίνουν από το σπίτι πριν από το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου και τώρα το νέο βίντεο πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Σημειώνεται ότι το DNA και οι ιστολογικές αναλύσεις αναμένεται να αποκαλύψουν τον δολοφόνο της άτυχης Αναστάζια, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα “δέσουν” την υπόθεση.

Στο επίκεντρο των ερευνών είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 27χρονη, αλλά και το πώς η σορός της βρέθηκε σε σημείο το οποίο είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί τίποτα.

Αρνείται τα πάντα ο 32χρονος

Χθες, ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή, ανασκευάζοντας όσα είχε αρχικά υποστηρίξει περί σεξουαλικής επαφής.

«Δεν συνευρέθηκα ποτέ σεξουαλικά με την 27χρονη. Ήρθε στο σπίτι μου γιατί ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί ήταν και ο Πακιστανός συγκάτοικός μου. Έκατσε για λίγη ώρα και μετά από λίγο την πήγα με το μηχανάκι μου 100 – 200 μέτρα μακριά από μια ταβέρνα στο Μαρμάρι. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της», δήλωσε ο 32χρονος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X