Κοινωνία

Η «άγνωστη» παραλία μια… ανάσα από την Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες! video

Η «άγνωστη» παραλία μια… ανάσα από την Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μας… χωρίζουν από το σαββατοκύριακο κι αν αναζητάτε μια «όαση» δροσιάς κοντά στην Αθήνα ο eretikos.gr είναι εδώ για να σας δώσει τη λύση!

Αν οι μέρες που περνούν μέχρι να σαλπάρει και το δικό σου καράβι κυλούν αργά και βασανιστικά, οφείλεις να γνωρίζεις πως υπάρχουν μυστικά διαμάντια κοντά στην Αττική που περιμένουν και σένα να τα ανακαλύψεις, να τα αγαπήσεις και να ξεκινήσεις να τα τιμάς ιδιαιτέρως.

Τρίβεις τα μάτια σου! Αυτές είναι οι πιο παράξενες ελληνικές παραλίες (video)

Ένα από αυτά είναι και η παραλία ΚΑΠΕ ή αλλιώς Λεγραινά, η οποία βρίσκεται κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, η οποία φημίζεται για την ομορφιά της, την ηρεμία που χαρίζει στους λουόμενους αλλά και την όλη ατμόσφαιρα του μέρους σε συνδυασμό πάντα με τα υπέροχα, κρυστάλλινα νερά της.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Απέχει περίπου 64 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, πράγμα που σημαίνει πως θα την απολαύσεις οδηγώντας με το αυτοκίνητό σου για λιγότερο από μία ώρα.

Η προσέγγιση στην παραλία δεν είναι εύκολη και πρέπει να ακολουθείς πιστά τις πινακίδες που θα σε καθοδηγήσουν για να μη χάσεις τον δρόμο. Ωστόσο, μόλις φτάσεις και αντικρύσεις το περιβάλλον θα έχεις αποζημιωθεί πλήρως για την ελάχιστη ταλαιπωρία.

Η παραλία του ΚΑΠΕ είναι βοτσαλωτή και έχει νερά πουδίνουν την αίσθηση πως ανήκουν σε κάποια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες των Κυκλάδων. Τα νερά βαθαίνουν αρκετά απότομα, οπότε δεν ενδείκνυται ιδιαίτερα για μικρά παιδάκια.

Παραλίες… παραδεισένιες και λίγη ώρα από την Αθήνα! Μαγεύει η Πελοπόννησος (video)

Πρέπει σίγουρα να πας εξοπλισμένος με καφέ, σνακ και νερό, μιας και για προμήθειες θα χρειαστεί να ανέβεις και να κατέβεις αρκετά σκαλάκια. Η ομπρέλα είναι απαραίτητη γιατί η παραλία είναι πλήρως ανοργάνωτη, ενώ βράχια και δέντρα προσφέρουν κάποια σκιά και κάνουν το τοπίο ακόμα πιο ειδυλλιακό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X