Θέμα

Η αστυνομία διαψεύδει ότι τα δίδυμα ήταν στη βάρκα -Ο απελπισμένος πατέρας τους πίστευε πως ήταν τα δικά του

Η αστυνομία διαψεύδει ότι τα δίδυμα ήταν στη βάρκα  -Ο απελπισμένος πατέρας τους πίστευε πως ήταν τα δικά του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κορίτσια βάζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για τα δύο παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου. Ο απελπισμένος πατέρας τους πίστευε πως ήταν τα δικά του παιδιά μέσα στη βάρκα. Μπερδεμένη χαρακτηρίζει την κατάσταση ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του.

Ο απελπισμένος πατέρας των κοριτσιών κύριος Φιλιπόππουλος, αναγνώρισε τα παιδιά του σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού από το λιμάνι της Ραφήνας. Τα δίδυμα κορίτσια κατά τον πατέρα φαίνεται να διασώθηκαν από αλιευτικό σκάφος το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο και τα μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή και μακριά από τις φλόγες.

Τελικά, οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και την γιαγιά του στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες.

Σημειώνεται, ότι ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, πατέρας των δύο κοριτσιών, εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης ισχυριζόμενος πως είδε τα παιδιά του να αποβιβάζονται από αλιευτικό που είχε βγει ανοιχτά και διέσωσε 25 άτομα.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X