Κοινωνία

Ηλεία: Κατηγορούμενος και για ληστεία ο 26χρονος συνεργός στο μαχαίρωμα της Σπιάντζας

Ηλεία: Κατηγορούμενος και για ληστεία ο 26χρονος συνεργός στο μαχαίρωμα της Σπιάντζας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εμπλοκή και σε περιστατικό ληστείας φέρεται πως είχε ο 26χρονος που εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην Σπιάντζα την περασμένη Κυριακή, στο οποίο μια 20χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 21χρονο.

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί τους, οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο 26χρονος, είναι ο δράστης και της αρπαγής τσάντας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο του Πύργου, σε στενό πίσω από την πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Θύμα ήταν μια άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες σύζυγος πρώην δημάρχου Πύργου, που ο φερόμενος ως δράστης της άρπαξε με βία την τσάντα που περιείχε το ποσό των 250 ευρώ, ρίχνοντάς την στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη λεκάνη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να νοσηλευτεί.

Η υπόθεση έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, από κλοπή εξελίχθηκε λόγω του τραυματισμού σε ληστεία και σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για συναυτουργία και πρόκληση σωματικής βλάβης για την υπόθεση της Κυριακής, καθώς και για την ληστεία ενώ σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πύργου.

Πηγή: ilialive.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X