Κοινωνία

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της φοιτήτριας, που πέθανε ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost η εντολή για την προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα, δόθηκε από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη νοσηλευόταν μία εβδομάδα περίπου στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα. Βάσει των ίδιων πληροφοριών νεαρή προσήλθε με φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

Ο πυρετός στην κοπέλα επέμενε ενώ – όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές – είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα. Όμως, η κατάστασή της αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην κλινική.

Το πρωί της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια εξετάσεων υπέστη ανακοπή. Διασωληνώθηκε  άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 20χρονο κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X