Καιρός

Καιρός: Αρναούτογλου και Μαρουσάκης προειδοποιούν για το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες! video

Καιρός: Αρναούτογλου και Μαρουσάκης προειδοποιούν για το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και καταιγίδες! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες μεγάλο μέρος της χώρας, με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στη Δυτική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ 3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook για τη νέα κακοκαιρία αναφέρει: «Προσοχή στη Δυτική Μακεδονία!» και συνεχίζει γράφοντας: «Φίλες και φίλοι από τη δυτική Μακεδονία (Νομοί Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών) ή όσοι θα πρέπει να κινηθείτε ή να περάσετε από την συγκεκριμένη περιφέρεια!

Ήδη από το ξημέρωμα της Τρίτης 1 Φλεβάρη, προβλέπονται χιονοπτώσεις ασθενούς έως μέτριας έντασης κατά διαστήματα ακόμα και πάνω από τα 550- 600 μέτρα, οι οποίες αν και θα εξασθενήσουν για λίγο μέσα στην ημέρα, αναμένεται να ενταθούν κατά τόπους ξανά από το απόγευμα!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου

Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κακοκαιρία με χιόνια και καταιγίδες! Δύσκολα Τετάρτη και Πέμπτη (video)

Μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έφερε πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ο καιρός θα μας δείξει για ακόμη μια φορά το… άσχημο πρόσωπο του. Χιόνια, βροχές και καταιγίδες – όπως αναφέρει και ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης – πρόκειται μάλιστα να μας ταλαιπωρήσουν καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Η αλλαγή του καιρού, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, «θα μας απασχολήσει από το μεσημέρι της Τρίτης» και θα προκληθεί από τα διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από την κεντρική Ευρώπη που θα έρθουν πιο νότια. Τα χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας που θα κάνει το πέρασμά της από την χώρα μας θα είναι χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, αλλά και αρκετές βροχές και καταιγίδες σε «μια τυπική χειμερινού τύπου κακοκαιρία».

«Πετσοκόβει» ανελέητα Μητσοτάκη η Χριστίνα Σούζη! «Χιονίζει και μέρα, συμβαίνει κι αυτό» (video)

Η νέα αυτή κακοκαιρία, σύμφωνα με την πρόγνωση, θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, πρώτα από τα δυτικά ενώ τα φαινόμενα στη συνέχεια θα κινηθούν ανατολικά με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να λέει ότι «Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι οι πιο δύσκολες μέρες».

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή από την νέα πολική αέρια μάζα που αναμένεται να μετατοπιστεί από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη προς τα δικά μας γεωγραφικά πλάτη και η οποία θα αλληλεπιδράσει με τις θερμότερες μάζες φέρνοντας βροχές αλλά και χιόνια.

«Από Παρασκευή τα φαινόμενα υποχωρούν και πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο με πολύ καλό καιρό και άνοδο σημαντική της θερμοκρασίας» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X