Καιρός

Καιρός: Τι προβλέπεται για σήμερα και τις επόμενες μέρες -Με αφρικανική σκόνη θα κλείσει η εβδομάδα

Καιρός: Τι προβλέπεται για σήμερα και τις επόμενες μέρες -Με αφρικανική σκόνη θα κλείσει η εβδομάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίθριος καιρός και υγρασία αύριο Πέμπτη, νεφώσεις και βροχές μέχρι την Κυριακή.

Ήλιος και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν αύριο, Πέμπτη 4/11.

Ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα είναι καλός και το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή ωστόσο φέρεται να ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

Ο καιρός την Πέμπτη 4/11

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 23 με 26 βαθμούς και στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 5/11

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ ενώ βαθμιαία στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς και στη βόρεια Κρήτη κατά τόπους τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 6/11

Στα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι περιορισμένη, όπου θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός την Κυριακή 7/11

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά ηπειρωτικά την Εύβοια, τις Σποράδες και τα βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X