Κοινωνία

Κακοκαιρία «Διομήδης» – Λάρισα: Εκκενώνουν σπίτια στην Υπέρεια Φαρσάλων – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί (pics&vid)

Κακοκαιρία «Διομήδης» – Λάρισα: Εκκενώνουν σπίτια στην Υπέρεια Φαρσάλων – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Υπέρεια Φαρσάλων, στη Λάρισα, λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ετοιμάζονται να εκκενωθούν σπίτια στον οικισμό, ενώ αν συνεχιστεί το φαινόμενο δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση όλου του οικισμού, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Η κακοκαιρία «Διομήδης» πλήττει σφοδρά την περιοχή από χθες το απόγευμα. Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για να πραγματοποιήσει απεγκλωβισμούς οδηγών.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στο παράδρομο της εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου, όταν οδηγός επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από σημείο που είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή του αμαξιού του, σύμφωνα με το onlarissa.gr. Η παρέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό σώο και ασφαλή, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επιπλέον πρόβλημα.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε μετά τις 10 το πρωί στο δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς, εκεί όπου οδηγός “έμεινε” με το αυτοκίνητό του εξαιτίας του χιονιού. Και σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, απομακρύνοντας τον οδηγό από το αυτοκίνητό του με ασφάλεια.

Παράλληλα, συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποιεί η Πυροσβεστική, καθώς η συνεχόμενη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στην περιοχή.

Επιπλέον, πτώσεις δέντρων υπήρχαν στην Κοιλάδα του δήμου Τεμπών, εκεί όπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τα απομακρύνει.

Δείτε βίντεο από τα ορμητικά νερά στον Δήμο Τεμπών:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X