Κοινωνία

Καταγγελίες – σοκ για βιασμό από γνωστό ηθοποιό: «Μου δάγκωνε το στόμα και μου έσφιγγε τον λαιμό»

Καταγγελίες – σοκ για βιασμό από γνωστό ηθοποιό: «Μου δάγκωνε το στόμα και μου έσφιγγε τον λαιμό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση βρίσκεται και πέμπτος γνωστός ηθοποιός τον οποίο κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση τέσσερις γυναίκες συνάδελφοί του.

Μεταξύ μάλιστα αυτών είναι και μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα, αλλά και η αδελφή της, οι οποίες όταν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ήταν ανήλικες.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος ηθοποιός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη, αρνείται κατηγορηματικά τις αποτρόπαιες πράξεις που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του.

Οι μαρτυρίες πάντως των φερόμενων θυμάτων του προκαλούν σοκ και ανατιχίλα.

«O κ. εισαγγελέας μετά από εξαντλητική προκαταρκτική έρευνα έκρινε ως βάσιμες τις καταγγελίες των θυμάτων. Πλέον, η ανάκριση θα διεξαχθεί κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και πιστεύουμε ότι άμεσα η υπόθεση θα φτάσει στον φυσικό της δικαστή. Οι κοπέλες είναι ικανοποιημένες που οι καταγγελίες τους κρίθηκαν ως βάσιμες και ευελπιστούν ότι η τιμωρία του υπαιτίου δεν θα αργήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος των θυμάτων.

Σύμφωνα με το MEGA, η πρώτη καταγγέλλουσα ηθοποιός που διαπρέπει στο εξωτερικό, μήνυσε τον 40χρονο μαζί με την αδελφή της για τους βιασμούς τους όταν ήταν 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και, ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού για να μην ακούγονται οι φωνές μου και με βίασε», δήλωσε η 30χρονη καταγγέλουσα.

«Ήταν χειριστικός»

Από την πλευρά της, η τρίτη κοπέλα που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του καταγγέλλει ότι τη βίασε δύο φορές, το 2014 και το 2015, σε ηλικία 18 και 19 ετών.

«Με χαστούκιζε με φοβερή δύναμη στο πρόσωπο, με χτυπούσε με χαστούκια και γροθιές και μου δάγκωνε το στόμα. Μου έπιανε τον λαιμό και τον έσφιγγε κόβοντάς μου την αναπνοή», εξομολογήθηκε η 26χρονη.

Η τρίτη μήνυση αφορά σε βιασμό 20χρονης στο τέλος Αυγούστου του 2013 κατά τη διάρκεια μαθήματος υποκριτικής.

«Ο μηνυόμενος άρχισε να σβήνει σιγά-σιγά τα φώτα του σπιτιού του, μέχρι το σημείο που είχε μείνει ανοιχτό μόνο το φως του χολ και ήταν αρκετά σκοτεινά, λέγοντάς μου να μην διακόπτω τον μονόλογο ό,τι και να κάνει…» εκμυστηρεύτηκε η 29χρονη.

«Έχουμε κληθεί στο στάδιο της προκαταρκτικής εξετάσεως, έχουμε αρνηθεί τις κατηγορίες, έχουμε καταθέσει υπομνήματα και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», κατέληξε η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ο οποίος, σύντομα θα καλέσει τον γνωστό ηθοποιό σε απολογία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X