Κοινωνία

Κατερίνη: Οργή για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας! Ξεσπούν οι συγγενείς

Κατερίνη: Οργή για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας! Ξεσπούν οι συγγενείς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οργή και θρήνος. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους κατοίκους στην Κατερίνη, μετά την τραγική είδηση για τον θάνατο της μόλις 29 ετών, Άννας.

Η νεαρή γυναίκα πέθανε από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της, με τους γιατρούς στο Ιπποκράτειο να δίνουν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της. Τελικά η άτυχη γυναίκα δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ξεσπούν οι συγγενείς της νεκρής λεχώνας στην Κατερίνη

Οι συγγενείς της είναι… στα κάγκελα. Και ποιος μπορεί να τους αδικήσει; Μιλούν για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου στην Κατερίνη αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε. «Ξέρω ότι πάνω στο βιβλιάριο ή στο χαρτί του ασθενή υπήρχε με μαύρα ή κόκκινα γράμματα ότι η ασθενής είναι αλλεργική στην αντιβίωση. Το θέμα είναι ότι υπάρχει κατά τη δικιά μας άποψη ένα ιατρικό λάθος το οποίο είναι κρίμα σε ένα δημόσιο ίδρυμα να συμβαίνει» ανέφερε στο newsit.gr o θείος της 29χρονης, Ηρακλής Τσίντζιρας.

ΕΔΕ για τη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης

Η δικηγόρος της οικογένειας,Γ. Παναγοπούλου, τόνισε ότι η άτυχη γυναίκα είχε ενημερώσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς ότι έχει αλλεργία στη συγκεκριμένη αντιβίωση και τα παράγωγά της.

Δεν αφήνουν την αδερφή της να πάει στην κηδεία!

Παράλληλα αποκάλυψε ότι οι Αρχές δεν αφήνουν την αδερφή της άτυχης λεχώνας να έρθει από την Αλβανία για να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της στην Κατερίνη.

Όπως είπε η κυρία Παναγοπούλου, το διαβατήριό της έχει λήξει και οι Αρχές την έχουν μπλοκάρει στα Ελλονοαλβανικά σύνορα. Η επικοινωνία μαζί της, είναι δύσκολη λόγω του σεισμού…

Κατερίνη

Η νεκροψία θα ρίξει “φως” στην υπόθεση που συγκλόνισε την Κατερίνη

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας από ιατροδικαστή που έχει διοριστεί.

Μάλιστα, η οικογένεια θα αναθέσει και σε δικό της ιατροδικαστή να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα για το θάνατο της 29χρονης, όπως τόνισε η δικηγόρος.

Για το τραγικό περιστατικό στην Κατερίνη ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και το υπουργείο Υγείας, που έδωσε εντολή ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα. Ήδη διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ η οικογένεια της 29χρονης δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X