Κοινωνία

Μάγδα Φύσσα: «Δεν νομίζω ότι αυτή η χώρα μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό»

Μάγδα Φύσσα: «Δεν νομίζω ότι αυτή η χώρα μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της πορείας για τον ένα χρόνο από την ιστορική απόφαση που έστειλε την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α. στη φυλακή, η Μάγδα Φύσσα.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο για την επέτειο από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως αναφέρουν οι συγκεντρωθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κανένας εφησυχασμός δεν μπορεί να υπάρξει, η νίκη εντός της δικαστικής αίθουσας είναι ένα μήνυμα, αλλά και μάθημα προς όλους ότι η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα μπορεί να αποβεί μοιραία.

Η Μάγδα Φύσσα, δήλωσε από το Εφετείο πως είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. «Είναι μία ιστορική μέρα σήμερα, όλοι θυμόμαστε την περυσινή, τη μεγάλη αυτή απόφαση, που θα μείνει σε όλους μας στη μνήμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα Εφετείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό και επίσης ο αγώνας στο δρόμο δεν έχει τελειώσει, το βλέπουμε αυτές τις μέρες με το τι γίνεται. Ο αγώνας συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει τελειώσει», είπε.

Σε ερώτηση για τις επιθέσεις ακροδεξιών σε Σταυρούπολη, Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και Νέο Ηράκλειο υπογράμμισε πως τα φαινόμενα αυτά «έτσι ήταν πάντα, μόνο που κάποτε δεν τα βλέπαμε».

«Τώρα ναι φαίνονται. Πάντα ανησυχούσα και απεύχομαι το να υπάρξει νέο θύμα. Αυτό έχει να κάνει με τους αρμόδιους. Είναι οι ίδιες επιθέσεις με την ίδια στρατηγική, ας το λάβουν υπόψιν οι αρμόδιοι και ας πάρουν τα μέτρα τους. Δεν νομίζω ότι αυτή η χώρα μπορεί να αντέξει άλλον ένα νεκρό» κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X