Κοινωνία

Μάγδα Φύσσα: Οργή για Σπαρτιάτες – «Αλίμονο για εμάς που παλεύουμε κατά του φασισμού»

Μάγδα Φύσσα: Οργή για Σπαρτιάτες – «Αλίμονο για εμάς που παλεύουμε κατά του φασισμού»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την οργή της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της είδησης ότι το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

«Να τους χαίρεστε. Τους θέλατε και τους βγάλατε» δήλωσε η Μ. Φύσσα αναφορικά με τους Σπαρτιάτες, προσθέτοντας ότι «κάποιος δούλεψε για αυτό». Υπενθυμίζεται ότι το ακροδεξιό κόμμα που δεν κατέβηκε στις εκλογές του Μαΐου λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου έλαβαν τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη.

«Εγώ είμαι στον δρόμο και παλεύω ενάντια στον φασισμό, που τον έχω στην πλάτη μου» τόνισε η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στο debater.gr στηλιτεύοντας τα κανάλια τα οποία σύμφωνα με την ίδια έκαναν λόγο για κάτι καινούριο. «Φάτε το καινούριο και ο Κασιδιάρης είναι μέσα» δήλωσε η ίδια.

«Αλίμονο για εμάς που είμαστε στον δρόμο και παλεύουμε για αυτό το πράγμα 10 χρόνια» τόνισε η Μάγδα Φύσσα αναφορικά με τον αγώνα της κατά του φασισμού προσθέτοντας, «για να έρθει μία μέρα και ξαφνικά να ακούσουμε για Σπαρτιάτες και να είναι ο Κασιδιάρης μέσα. Κάποιος δούλεψε για αυτό».

«Μέχρι σήμερα δεν είχα ακούει καν ότι υπάρχουν οι «Σπαρτιάτες» και μαθαίνω ότι έχουν μπει στη Βουλή» πρόσθεσε η ίδια και ξεκαθάρισε ότι θα βρίσκεται απέναντι στον φασισμό «δεν θα κάνουμε πίσω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X