Κοινωνία

Μαλακάσα: Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν αστυνομικοί απο μετανάστες

Μαλακάσα: Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν αστυνομικοί απο μετανάστες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με πέτρες και αντικείμενα δέχτηκαν στις 22:40 το βράδυ της Παρασκευής, αστυνομικοί στην Μαλακάσα, από μετανάστες που μένουν εντός της δομής φιλοξενίας στην περιοχή.

Από την επίθεση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. Αφορμή στάθηκε η επιστροφή ενός Αφγανού ηλικίας 41 ετών που νωρίτερα είχε σπάσει την καραντίνα και βγήκε εκτός χώρου. Ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών με τον αλλοδαπό να εντοπίζεται και να του επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το έχουν ξανασκάσει

Στην πλατεία Βικτωρίας εντοπίστηκαν προ ημερών, οι τρεις μετανάστες που αναζητούνταν από το πρωί της Παρασκευής 24/4. Οι τρεις άνδρες είχαν φύγει από τη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας. Με ειδικό όχημα και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν πίσω στη δομή. Υπενθυμίζεται πως το πρωί είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο στον Σταθμό Λαρίσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο. Υπενθυμίζεται πως η δομή στη Μαλακάσα έχει «στεγανοποιηθεί» μετά το περιστατικό με τον Αφγανό μετανάστη, που είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα 15 αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X