Κοινωνία

Μαρούσι -Αιματηρό επεισόδιο: Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Μαρούσι -Αιματηρό επεισόδιο: Ο 23χρονος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρούσι: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε το αιματηρό επεισόδιο και τον θάνατο του 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο ο 23χρονος

Όπως έγινε γνωστό, όλα φαίνεται να άρχισαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, και έφτασε στο σημείο πιθανότατα αφού ειδοποιήθηκε από τους φίλους τους.

Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη

Σύμφωνα με το Mega, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη. Η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο με μία ασήμαντη αφορμή. Το δεύτερο άτομο βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε στο σημείο με το θύμα.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και άρχισε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και για ακόμη έναν άνδρα με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πήγε μόνος του με τα πόδια ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως συμμετείχε στη συμπλοκή ακόμη ένα άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία.

Ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει το όπλο, το όπλο έπαθε εμπλοκή και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Μάλιστα φαίνεται πως υπήρχαν και άλλα άτομα με μαχαίρια, τα οποία η αστυνομία αναζητά, καθώς κανένα μαχαίρι δεν έχει βρεθεί στην περιοχή.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται ο ένας στο 401 και ο άλλος στο ΚΑΤ, αμφότεροι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι ο ένας στην ωμοπλάτη και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X