Κοινωνία

Μάτι: «Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε κατηγορούμενους» λέει χαροκαμένη μητέρα

Μάτι: «Με τρελαίνει που ο πρωθυπουργός αναβάθμισε κατηγορούμενους» λέει χαροκαμένη μητέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε μια συναισθηματικά φορτισμένη και χαροκαμένη μητέρα που είδε τον γιο της να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα, την ώρα που η πύρινη λαίλαπα κατέκαιγε τα πάντα στο Μάτι.

Η Αθηνά Μουτάφη, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ξέσπασε για τους κατηγορούμενους της δίκης για την φονική πυρκαγιά, οι οποίοι αναβαθμίστηκαν με εντολή του πρωθυπουργού.

«Η πρόεδρος μίλησε για μια δίκαιη δίκη. Εγώ παρακαλάω να είναι έτσι. Αλλά πώς μπορεί να είναι δίκαιη από την στιγμή που λείπει η αστυνομία και το λιμενικό από αυτή τη δίκη. Και το λιμενικό αυτοαθωώθηκε από μόνο του. Δηλαδή έγινε μια δίκη μεταξύ τους και αθωωθήκαν» ανέφερε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Και οι αναβαθμίσεις που έκανε ο πρωθυπουργός στους κατηγορούμενους. Έπρεπε να τους βγάλει σε διαθεσιμότητα, να γίνει η δίκη, να αποδειχθεί αν φταίγανε ή όχι και μετά ας έκανε ό,τι ήθελε. Όχι να κατηγορούνται για εγκλήματα και να τους κάνει αρχηγούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Εμένα αυτό με τρελαίνει» τόνισε η κ. Μουτάφη.

https://twitter.com/GiorgosAPT/status/1615335415615229954

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X