Κοινωνία

Μεγάλη συγκίνηση στη κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου

Μεγάλη συγκίνηση στη κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου έγινε σήμερα το πρωί στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Συγγενείς, φίλοι και οι συνάδελφοι ήταν όλοι εκεί για να πουν το τελευταίο “αντίο”.

Σε κλάματα ξέσπασε ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία αλλά μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Το Πρωινό”

«Η Κάτια ήταν ένα ανεκτίμητο πλάσμα, ένα ευγενικό πλάσμα. Μία ταλαντούχα συνάδελφός μου. Όμορφη, με όμορφη ψυχή, με όμορφη ζωή, με όμορφο μυαλό. Θα ζει πάντα μέσα μου και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» δήλωσε ο ίδιος

Στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα περιστατικό από την περίοδο της συνεργασίας τους στη σειρά του Alpha “Θα σε δω στο πλοίο”, κατά τη διάρκεια της οποίας η Κάτια Νικολαΐδου διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Εκείνη την εποχή που κάναμε τη συνεργασία στη σειρά “Θα σε δω στο πλοίο” έπαθε αυτή την ασθένεια. Δεν είχε πάρει κανείς μας χαμπάρι και η Κάτια, μάς ήρθε μια μέρα στο γύρισμα με ένα μαντιλάκι δεμένο στον λαιμό. Ήταν πραγματικά κάτι πολύ όμορφο σαν εικόνα, της πήγαινε. Ήταν ένα λαμπερό μαντηλάκι, χρωματιστό και της είπα χαριτολογώντας ότι το νέο look μου αρέσει και ταιριάζει με τον ρόλο» ανέφερε, μην μπορώντας να διαχειριστεί τη συγκίνησή του.

«Κοριτσάκι μου, καλό δρόμο να έχεις. Δεν έχω κάτι να σου πω κοριτσάκι μου γλυκό. Στο καλό να πας. Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα που μείναμε πίσω. Στο καλό αγάπη μου. Δεν έχω να πω περισσότερα για την Κάτια μου, με πονάει πολύ, με θλίβει και δεν θέλω να πω άλλα» κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς, με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε απόσπασμα



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X