Κοινωνία

Μεσολόγγι – Μπάμπης: Παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης – Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο (βίντεο)

Μεσολόγγι – Μπάμπης: Παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας ο κρεοπώλης – Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του βραδιά στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν στα κρατητήρια είτε της ασφάλειας Μεσολογγίου, είτε στην Πάτρα.

Πλέον, από την Τετάρτη (24/01) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν στο Star, με το που έφτασε στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη εμφάνισε ένα άλλο πρόσωπο.

 

Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν στρείδι και διατηρούσε ένα σκληρό προφίλ, όμως αυτό άλλαξε από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα του Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, με το που μπήκε στη φυλακή τόνισε πως έχει τάσεις αυτοκτονίας.

Τον αποδοκίμασαν οι υπόλοιποι κρατούμενοι

Αμέσως μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος επεσήμανε ότι χαίρει άκρας υγείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την άφιξή του στις φυλακές οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον υποδέχτηκαν με ύβρεις και απειλές.

 

Αυτό ήταν κάτι που είχε προβλεφθεί από τις Αρχές και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να βρεθεί σε ειδική πτέρυγα και να προαυλίζεται μόνος του.



Τα ευρήματα των αρχών από το τετράδιο του Μπάμπη

Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί είναι και το τετράδιο που κρατούσε ο Μπάμπης. Σε αυτό υπάρχουν αρκετά ονόματα γραμμένα και δίπλα τους υπάρχουν ποσά. Κάποια εξ’ αυτών είναι σβησμένα επειδή προφανώς είχε εξοφληθεί το χρέος, ενώ άλλα φαίνονται κανονικά.

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάποια από τα ονόματα αυτά έχουν κυκλωθεί από τις αρχές. Μάλιστα, στο παρελθόν φέρεται να είχαν εμπλακεί και σε υποθέσεις χρυσοθηρίας.

Το τρίτο πρόσωπο και τα σβησμένα μηνύματα

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό ενός ακόμα άνδρα ο οποίος συνομίλησε με τον Μπάμπη, αλλά είχε σβήσει μέρος της συνομιλίας τους.



Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Δημόπουλος ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα.

Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».

 

Σε άθλια οικονομική κατάσταση ο κρεοπώλης

Αναφερόμενος στο τετράδιο που κρατούσε ο Μπάμπης με τις οικονομικές συναλλαγές του ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ότι ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και το όνομα του κρεοπώλη, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες για την οφειλή.



Την ίδια ώρα όμως έδωσε ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Σύμφωνα με αυτά που είπε ο κ. Δημόπουλος ο κρεοπώλης βρίσκονταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

 

«Και ο κρεοπώλης ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στην συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X