Κοινωνία

Μεσολόγγι – Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Είχε λάβει μηνύματα από περίεργους αριθμούς», λέει η μητέρα του

Μεσολόγγι – Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: «Είχε λάβει μηνύματα από περίεργους αριθμούς», λέει η μητέρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι καθώς, τη Δευτέρα (1/4/2024), η μητέρα του δήλωσε πως την ημέρα της δολοφονίας ο γιος της έλαβε μηνύματα από περιέργους αριθμούς.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Tlive» του ALPHA, ανέφερε: «Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε την ημέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα. Αν τα καλέσεις, δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. Στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της:



Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ακόμα δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης». Συμπλήρωσε πως «ο ιατροδικαστής μας είπε ότι στις 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, αλλά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, δεν ξέρουμε».

Η ίδια θέλει να απευθύνει ένα ερώτημα στον άνθρωπο που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του γιου της: «Αν τον δω στα δικαστήρια, θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε».

Τέλος, ανέφερε πως «από όλη την παρέα των κυνηγών μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία».

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται πως το μοιραίο βράδυ ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητο και ενώ η απόσταση είναι κάποια μέτρα. Νωρίτερα, φαίνεται να είχε προχωρήσει στην αγορά χαρτιού κουζίνας από το μίνι μάρκετ, αλλά και σε μια βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του.



Πέντε πρόσωπα φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και δύο γυναίκες, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (31/3/2024). Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, ότι αυτά τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται. Επίσης, όπως είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στην εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN, για τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση, η μία εξ αυτών δούλευε σε κάποιο καφέ και τώρα εργάζεται ως baby sitter. Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν θα είναι έκπληξη «εάν μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία», ενώ σημείωσε πως «έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν λένε αλήθειες».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μπάμπη Κούτσικου αναμένεται να βγουν περίπου σε έναν μήνα και θα δείξουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του ο 31χρονος.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X