Κοινωνία

Μύκονος: Ζευγάρι με κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πριβέ πάρτι με 500 άτομα

Μύκονος: Ζευγάρι με κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πριβέ πάρτι με 500 άτομα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία συνέλαβε τον ενοικιαστή βίλας, στην οποία βρισκόταν σε εξέλιξη ιδιωτικό πάρτι. Κι αυτό λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο.

Στο πάρτι εκτιμάται ότι βρίσκονταν περίπου 500 άτομα, σύμφωνα με την kathimerini.gr. Κατά του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Την ίδια ώρα, κατά τους ελέγχους των αρχών στη βίλα εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών και ανάμεσα στους καλεσμένους που συνελήφθησαν για κατοχή, ήταν και ζευγάρι το οποίο όπως διαπιστώθηκε διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας του νησιού, από όπου και είχε καταφέρει να εξέλθει για να πάει στο πάρτι, σύμφωνα με το skai.gr.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Μύκονο και τη Χαλκιδική από αύριο μέχρι και το τέλος του μήνα τίθενται σε ισχύ ειδικά περιοριστικά μέτρα, καθώς αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, πανηγύρια, λιτανείες και λαϊκές αγορές.

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο, ενώ στα εστιατόρια επιτρέπονται έως 4 άτομα ανά τραπέζι και μόνο σε περίπτωση πρώτου βαθμού συγγένειας ο αριθμός ανεβαίνει στα 6 άτομα.

Τέλος, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Κορονοϊός: Συναγερμός στο ΑΤ Ομόνοιας με αστυνομικούς και κρατούμενους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X