Διεθνή

Βίντεο με το ασυγκράτητο ζευγάρι που πιάστηκε στα πράσα κατά τη διάρκεια πτήσης – Τι δήλωσε η μητέρα του 23χρονου

Βίντεο με το ασυγκράτητο ζευγάρι που πιάστηκε στα πράσα κατά τη διάρκεια πτήσης – Τι δήλωσε η μητέρα του 23χρονου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε σοκ είναι η μητέρα του 23χρονου που έγινε viral αφού πιάστηκε να κάνει σεξ στην τουαλέτα  αεροπλάνου με μια γυναίκα που «μόλις είχε γνωρίσει στο αεροδρόμιο». Το περιστατικό έγινε στην πτήση για την Ίμπιζα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Πιρς Σόγιερ, ο οποίος μάλιστα γιόρταζε τα 23α γενέθλιά του, και μια άγνωστη γυναίκα πιάστηκαν στα πράσα από μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου, που άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά στο… τολμηρό δίδυμο.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροπλάνου δεν φάνηκαν να αντιδρούν για το ασυγκράτητο ζευγάρι και μάλιστα την ώρα που ο Σόγιερ και η κοπέλα γυρνούσαν πίσω στις θέσεις τους, τους υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Τώρα η μητέρα του 23χρονου δήλωσε στη Sun ότι το «ντροπιαστικό» βίντεο του γιου της κοινοποιήθηκε από φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να αντιδράσει. Είπε ότι, αν και «δεν είναι κάτι που θέλει να δει μια μαμά», δεν πιστεύει ότι το ζευγάρι «έκανε κακό σε κανέναν» και ισχυρίζεται ότι ο αεροσυνοδός «δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα».

Η γυναίκα αποκάλυψε πως ο γιος της επιβιβάστηκε στην πτήση για την Ίμπιζα μαζί με τους φίλους του, την προηγούμενη Παρασκευή (8/9), για να γιορτάσει τα 23α γενέθλιά του. Όπως εξήγησε στη Sun ο γιος της και οι φίλοι του «απλώς περνούσαν καλά στο αεροδρόμιο» όταν συνάντησε τη γυναίκα. «Γνωρίζεις ότι αυτά τα πράγματα θα συμβούν στον προορισμό των διακοπών, αλλά δεν περιμένεις να συμβούν στην πτήση» πρόσθεσε.

Λέει ότι ο γιος της «δεν θέλει να μιλήσει» για το περιστατικό και υποψιάζεται ότι «μάλλον θέλει απλώς να το ξεχάσει». Πλάνα που καταγράφηκαν από την πτήση έδειξαν τους επιβάτες να ζητωκραυγάζουν με ενθουσιασμό όταν το μέλος του πληρώματος καμπίνας άνοιξε την πόρτα για να εκθέσει τον Πιρς και τη γυναίκα.

Εκπρόσωπος της EasyJet είπε στη MailOnline ότι όταν η πτήση έφθασε στην Ίμπιζα, επενέβη η αστυνομία και το δίδυμο απομακρύνθηκε. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στην πτήση από το Λούτον προς την Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβη η αστυνομία κατά την άφιξη λόγω της συμπεριφοράς δύο επιβατών στο αεροπλάνο».

Το άρθρο 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικές παραβάσεις ορίζει ότι είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε μια τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X