Κοινωνία

Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που “βούτηξε” στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο

Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που “βούτηξε” στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νέο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένα νέος άνθρωπος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 5 το πρωί ο νεαρός οδηγούσε ένα μαύρο κάμπριο με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα.

Ξαφνικά το όχημα έφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε κράσπεδο με αποτέλεσμα να σηκωθεί αρκετά μέτρα από το έδαφος και στη συνέχεια να καταλήξει μέσα στο σταθμό του ηλεκτρικού πέφτοντας από ύψος 10 μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το αυτοκίνητο έκανε μια τρελή πορεία σε πεζόδρομο, διανύοντας περίπου 25-40 μέτρα, προτού αναποδογυρίσει και “προσγειωθεί” στην υπόγεια διάβαση του ΗΣΑΠ, όπου, ευτυχώς, δεν υπήρχαν πολίτες εκείνη τη στιγμή.

Ο νεαρός οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο με έξι οχήματα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκτός από την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ.

Στο σημείο στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση της Τροχαίας με γερανό προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα από την υπόγεια γέφυρα του σταθμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X