Κοινωνία

Νίσυρος: Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας – Πάνω από 12 οι καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων

Νίσυρος: Παραδόθηκε ο αρχαιοφύλακας –  Πάνω από 12 οι καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο αρχαιοφυλακας από την Νίσυρο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων, παραδόθηκε τελικά σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελία της Κω έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, στις 15 Απριλίου, μετά την καταγγελία πατέρα ενός εκ των ανήλικων αγοριών που παρενόχλησε ο αρχαιοφύλακας.

Στη συνέχεια τα παιδιά έσπασαν τη σιωπή τους και στην Εισαγγελία της Κω έχουν υποβληθεί συνολικά 12 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγιζε τα ανήλικα θύματά του, εξιστορώντας σε αυτά την προσωπική ερωτική του ζωή, που αφορούσε σε συνευρέσεις με ομοφυλόφιλα και ετεροφυλόφιλα άτομα.

Σε κάποιες περιπτώσεις η προσέγγιση συνοδευόταν και από αλκοόλ και κάνναβη, όπως συνέβη σε έναν 14χρονο τον οποίο παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X