Κοινωνία

Νοσοκομείο Παίδων: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Πειραιώς

Νοσοκομείο Παίδων: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Πειραιώς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νοσοκομείο Παίδων: Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από ΙΧ χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς. Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο αδέλφια του, 10 και 8 ετών, η μητέρα τους και η γιαγιά τους, καθώς όλοι τους επιχειρούσαν να διασχίσουν τον δρόμο σε σημείο χωρίς φανάρι και διάβαση. Ο 26χρονος οδηγός του οχήματος παραπέμφθηκε με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος από αμέλεια.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Τα δύο αδελφάκια τους νοσηλεύονται και αυτά στο Παίδων σε πιο ελαφριά κατάσταση, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της 33χρονης μητέρας των παιδιών καθώς και της 53χρονης γιαγιά τους που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με κατάγματα στα πόδια.

Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, φαίνεται ο 26χρονος οδηγός να κινούταν επί της οδού Πειραιώς. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να υπάρχει εμπλοκή και τρίτο και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο μάλλον έκοψε την ορατότητα του οδηγού, σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε χθες το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, οποίος τον άφησε ελεύθερο. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα δείξουν το τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτή την παράθεση των πέντε πεζών σε ένα πολυσύχναστο σημείο στην οδό Πειραιώς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X