Κοινωνία

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος “έριξε” τα μούτρα του

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος “έριξε” τα μούτρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ Τσομπανίδου γνωρίστηκαν στο Bachelor, ερωτεύτηκαν αλλά ο έρωτας τους έληξε άδοξα! Και από ότι φαίνεται είχαμε προσπάθειες για επανασύνδεση!

Η Νικόλ μίλησε την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κουκου” για όσα έγιναν και είπε:

“Είμαι πολύ καλά τώρα. Δεν σου κρύβω, ότι όταν βγήκα από το Bachelor ήταν πολύ δύσκολα, προσπαθούσα να προσαρμοστώ. Η αλήθεια είναι ότι στο Bachelor δεν έκανα κάτι, ήμουν ξεκάθαρα ο εαυτός μου, όπως είμαι και έξω. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλήθεια, αλλά έχει περάσει καιρός, έχουμε προχωρήσει και οι δύο, οπότε είμαι πολύ καλά τώρα».

«Δεν έκανε κανένας καμία συζήτηση για τον χωρισμό, απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήταν και το Battile of the Couples στη μέση, ήταν πολλά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του» πρόσθεσε η νικήτρια του Bachelor. «Ήταν δύσκολο, αλλά ήρθε η δουλειά ταυτόχρονα οπότε αφοσιώθηκα εκεί πέρα και το πήρα λίγο καλύτερα απ’ αυτό που περίμενα”

“Έγινε μια κίνηση επανασύνδεσης από μέρος του Παναγιώτη, τώρα στα γενέθλιά μου με πήρε τηλέφωνο, αλλά όταν ραγίζει κάτι δεν κολλάει ξανά» συμπλήρωσε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X