Κοινωνία

ΟΓΑ: Έως 6/11 η υποβολή αιτήσεων για παροχή βοηθημάτων σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

ΟΓΑ: Έως 6/11 η υποβολή αιτήσεων για παροχή βοηθημάτων σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται έως και 6/11/2017 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από τις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες στο πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.

Σημειώνεται από τον ΟΓΑ ότι προτεραιότητα στην κλήρωση θα έχουν οι πολύτεκνες μητέρες, οι οποίες δεν κληρώθηκαν κατά τα προηγούμενα έτη.

Το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες για το έτος 2017 εφαρμόζεται σε όλη τη χώρα. Στo πλαίσιo ενίσχυσης των κατοίκων του νομού Λέσβου, μετά τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό, ορίσθηκε ποσό βοηθήματος για όλες τις πολύτεκνες μητέρες το οποίο ανέρχεται σε 1.500 ευρώ. Για τις πολύτεκνες μητέρες από υπόλοιπες περιοχές της χώρας το ποσό του βοηθήματος είναι 1.000 ευρώ.

Η Διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι σε περίπτωση που οι αιτήσεις από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ξεπεράσουν τον προσδιοριζόμενο αριθμό δικαιούχων, θα ακολουθήσει ηλεκτρονική κλήρωση.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και κάθε χρήσιμη και αναγκαία πληροφορία σχετικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X