Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Κανένα ίχνος του βιαστή με το τατουάζ

Παλαιό Φάληρο: Κανένα ίχνος του βιαστή με το τατουάζ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παλαιό Φάληρο: Το πρόσωπο του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, επιχειρούν να αποτυπώσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο άγνωστος άνδρας με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, με τις αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει την εικόνα του.

Μια 34χρονη γυναίκα, κατήγγειλε στις αρχές ότι το περασμένο Σάββατο, έπεσε θύμα του εύσωμου άνδρα, ο οποίος την απείλησε με μαχαίρι και την βίασε σε πάρκο, κοντά στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή του συμβάντος, μια δεύτερη γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος της, σε κοντινή περιοχή. Μάλιστα η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς άνδρα με ίδια χαρακτηριστικά.

Οι αρχές εξετάζουν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται και από πίσω κρύβεται το ίδιο άτομο.

«Θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;». Αυτό φέρεται να είπε με θράσος, ο άγνωστος δράστης στο θύμα του, λίγη ώρα μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό, ζητώντας μάλιστα ακόμα και… αριθμό τηλεφώνου.

Έντρομη, η 34χρονη, απομακρύνθηκε από το σημείο και μια ημέρα μετά κάλεσε την Άμεση Δράση, εξιστορώντας τον εφιάλτη που έζησε. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί βρισκόταν και η άτυχη γυναίκα, η οποία περίμενε το λεωφορείο. Ο άνδρας της επιτέθηκε με μαχαίρι, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Η 34χρονη γύρισε στη στάση όμως, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ντράπηκε να ζητήσει βοήθεια, ενώ ξαφνικά είδε ξανά το δράστη να την προσεγγίζει και να της ανοίγει κουβέντα.

Μέχρι στιγμής, τα στελέχη της Ασφάλειας, δεν έχουν καταφέρει να βρουν καταγεγραμμένη εικόνα του δράστη από κάμερες τις περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, πρόκειται για έναν «εύσωμο άνδρα», γύρω στο 1,65-1,70, με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών.

Ήταν κοντοκουρεμένος με κάστανα μαλλιά, ενώ τη μέρα της επίθεσης, φορούσε ένα μαύρο στενό τζιν, ένα κοντομάνικο μαύρο μπλουζάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η 34χρονη, «μιλούσε καλά ελληνικά, ενώ η ανάσα του μύριζε αλκοόλ». Οι αστυνομικοί έδειξαν στη γυναίκα φωτογραφίες υπόπτων, όμως εκείνη δεν αναγνώρισε κάποιο πρόσωπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X