Κοινωνία

Παραιτήθηκε μετά τον σάλο ο Μπαλάσκας από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ – Η ανακοίνωσή του

Παραιτήθηκε μετά τον σάλο ο Μπαλάσκας από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ – Η ανακοίνωσή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ανακοίνωσε έκανε ο ίδιος ο Σταύρος Μπαλάσκας, από τα μέσα από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσαν σάλο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο σπίτι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δηλώνω απηυδισμένος απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης του κυρίου Γερακαράκου. Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για την συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως.

Κατόπιν επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ με αποτέλεσμα δυστυχώς σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια την δίκη μου και της οικογένειας μου από ακραίες ομάδες που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στο σπιτι που διαμένουν τα παιδιά μου δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αδυνατώ πια να συμμετέχω σε συνδικαλιστικό όργανο στο οποία προεδρεύει ο κύριος αυτός και η κλειστή του ομάδα και προπαντώς με τον τρόπο που το κάνουν.

Έτσι και αλλιώς δεν αποτελεί περίοδος θητείας από τον περασμένο Οκτώβριο αλλά προϊόν παράτασης λόγο Covid-19. Παραμένω βεβαίως ενεργός συνδικαλιστικά και αστυνομικά ακομμάτιστος και μάχιμος πάντα υπό την σκέπη των εκατοντάδων ψήφων του αστυνομικού κόσμου που με εξέλεξε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X