Κοινωνία

Παρέμβαση με τρικάκια και σπρέι στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας από τον «Ρουβίκωνα»

Παρέμβαση με τρικάκια και σπρέι στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας από τον «Ρουβίκωνα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα» πέταξε τρικάκια στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, 10 περίπου άτομα επιτέθηκαν με τρικάκια λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας στο κτίριο του Υπουργείου.

Παράλληλα, έβαψαν και με σπρέι το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας «ως μια ελάχιστη απάντηση στην απραγία που έδειξε σε μία κρίση που γνώριζε ότι έρχεται, είχε τα μέσα να την αντιμετωπίσει, αλλά επέλεξε να μην το κάνει».

«Βάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της βάσης να υποστεί μόνος του την ταλαιπωρία και την καταστροφή. Για άλλη μια φορά, το κράτος κι οι μηχανισμοί του αποδείχθηκαν, όχι απλά ανίκανοι, αλλά έδειξαν εντελώς κυνικά το βάρβαρο κι εγκληματικό πρόσωπό τους, πετώντας από δω κι από κει το μπαλάκι των ευθυνών.

Οι “συγγνώμες” σας δεν μας λένε τίποτα, την αδιαφορία σας την ξέρουμε και φάνηκε, από την άμεση λαϊκή αντίδραση και προσπάθεια, πως τις κρίσεις τις αντιμετωπίζουμε και μόνοι μας, δρόμους ανοίγουμε και μόνοι μας» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X