Κοινωνία

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη για την υπόθεση Λιγνάδη

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη για την υπόθεση Λιγνάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αναρχική συλλογικότητα πέταξε τρικάκια και έβαψε συνθήματα έξω από το σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη κατηγορώντας τον για συγκάλυψη στην υπόθεση Λιγνάδη.

Παρέμβαση με τρικάκια και συνθήματα πραγματοποίησαν μέλη του ΦεμινιστικούΤομέα Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του γλωσσολόγου και καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αναρχική ομάδα στην ιστοσελίδα της αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης «ως υπεύθυνος για τα σχολεία 30 και πλέον χρόνια, υπό το βάρος των φρικτών αποκαλύψεων, δεν ένιωσε καμία ντροπή που άφησε απροστάτευτη τη μαθητική κοινότητα, δεν σοκαρίστηκε και δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για το ότι δούλευε ένας παιδοβιαστής στα σχολεία που διοικούσε».

Στη συνέχεια, τονίζεται ότι «όχι μόνο δεν το σταμάτησε το κακό στο ξεκίνημά του, αλλά υποθάλποντας και στηρίζοντας δημόσια μέχρι πρότινος, τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνετέλεσε στο φρικτό έγκλημα δεκαετιών».

«Είναι ανατριχιαστική η σκέψη πόσα θύματα θα μπορούσαν να έχουν γλιτώσει εάν το Αρσάκειο είχε σταματήσει την παιδεραστική δράση του Λιγνάδη στο ξεκίνημά της» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο αυτό σημειώνεται ότι «η αλληλουχία των παραπάνω γεγονότων, μέσα στα οποία συναντούμε ψέματα ή και ένοχη σιωπή, παραποίηση της αλήθειας και απρόκλητη συγκάλυψη, δείχνει ότι υπάρχει ένα μοτίβο και ένα πολύ σάπιο απόστημα» πράγμα το οποίο όπως προσθέτει η συλλογικότητα «θα το σπάσουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X