Επιλογές

Πασχαλινό bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό

Πασχαλινό  bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάθε που πλησιάζουν γιορτές γίνονται bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό. Συνήθως τα οργανώνουν σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κίνητρο να μαζέψουν κάποιο χρηματικό ποσό για να ενισχύσουν το έργο τους και να βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ.

Αυτή την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10-11-12 Απριλίου στο Μετρό του συντάγματος κάνει η Αγκαλιά. Θα βρείτε πολλά για να πάρετε. Χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά. Επίσης θα βρείτε λαμπάδες, παιχνίδια, και πάρα πολλά προϊόντα.

Μια ματιά αρκεί και όλοι οι εθελοντές θα σας εξυπηρετήσουν.

Αγκαλιά 

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Η Αγκαλιά Είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1998. Από τότε υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του.

Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, stripes and eyeglasses

Οι εθελοντές στο Μετρό για το bazaar Αγκαλιά

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X