Κοινωνία

Πειραιάς: Μυστηριώδης εξαφάνιση Σέρβου ταξιδιώτη

Πειραιάς: Μυστηριώδης εξαφάνιση Σέρβου ταξιδιώτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πειραιάς: Ο 44χρονος Ράντοβαν Γιουράσικ από την Σερβία εξαφανίστηκε τη Δευτέρα (29/5) από τον Πειραιά. ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει για Κω.
Ειδοποίηση Missing Alert εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον αγνοούμενο άνδρα, ο οποίος, μία ημέρα πριν την μυστηριώδη εξαφάνισή του, είχε επιβιβαστεί σε λεωφορείο από την Σερβία προς την Αθήνα με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, απ’ όπου θα έπαιρνε το πλοίο για Κω.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 44χρονου την Τετάρτη (31/5) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.Ο Γιουράσικ έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν είναι γνωστό το τι φορούσε, όταν εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X