Κοινωνία

Πετρούπολη: Σύλληψη δύο γυναικών για το βρέφος που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών

Πετρούπολη: Σύλληψη δύο γυναικών για το βρέφος που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται μια 19χρονη και η 54 χρονη μητέρα της, για το βρέφος που είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε το DNA της νεαρής γυναίκας με αυτό του βρέφους, το οποίο είχε βρεθεί νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Πρωί Δευτέρας (26.02.2018) στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. Ένας άνδρας, ρακοσυλλέκτης, γνωστός στη γειτονιά, ψάχνει σε έναν κάδο. Ούτε εκείνος ούτε κανείς άλλος μπορεί να περιμένει αυτό που θα βρει.

Μέσα σε ένα σεντόνι, μέσα στα αίματα και τυλιγμένο ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, ένα νεογέννητο βρέφος. Ένα παιδάκι που δεν πρόλαβε να δει το φως της ζωής…

Η ομολογία

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, όπως φέρεται να ομολόγησε η ίδια η 19χρονη, γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της.

Ενώ λίγο αργότερα τη ζήτησε να βγει από το μπάνιο βάζοντας στο στόμα του παιδιού χαρτί για να μην ακούγεται το κλάμα του, και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε στο χώρο το στραγγάλισε…

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε ακόμη:

Φρίκη στην Πετρούπολη! Έπνιξε το παιδί με τον ομφάλιο λώρο και κορδόνι – Ανατριχιαστική ομολογία

Δραματικές ώρες για την οικογένεια της 37χρονης εγκύου -Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X