Κοινωνία

Ποτέ μην κάνετε αυτά τα διακοσμητικά λάθη στην είσοδο του σπιτιού! video

Ποτέ μην κάνετε αυτά τα διακοσμητικά λάθη στην είσοδο του σπιτιού! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος δεν θέλει να μπαίνει κάθε μέρα σε ένα υγιές, χαρούμενο σπίτι; Όλοι το θέλουν αυτό, ωστόσο συχνά υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια στη διακόσμηση που δεν μας αφήνουν να χαρούμε όσο θα θέλαμε.

Οι ειδικοί του φενγκ σούι σας λένε παρακάτω τι δεν πρέπει να κάνετε όταν διακοσμείτε την είσοδο στο σπίτι σας. Δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να κάνετε και να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας χωρίς να το γνωρίζετε.

10+1 βήματα για το… τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Το πιο βασικό από όλα είναι η είσοδος του σπιτιού σας να είναι καθαρή. Ένας ανοιχτός, όμορφος χώρος που μπορεί και “αναπνέει”, θα βοηθάει και εσάς να αισθάνεστε πολύ καλύτερα μέσα σε αυτόν.

Ακαταστασία

Όταν η είσοδός σας είναι ακατάστατη κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ακατάστατο και ολόκληρο το σπίτι σας. Όταν μπαίνετε σε ένα τέτοιο σπίτι αμέσως το μυαλό σας μπαίνει σε αυτό το κλίμα. Αν, όμως, μετά από μικα κουραστική μέρα στη δουλειά μπαίνετε σε ένα σπίτι καθαρό και οργανωμένο θα αισθάνεστε και εσείς πολύ πιο ήρεμοι και γαλήνιοι.

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που πρέπει να προσέχετε πάντα είναι η τάξη της εισόδου σας.

Υποδέχεστε κόσμο στο σπίτι με φυτά που έχουν… πεθάνει;

Πετάξτε τα μαραμενα φυτά και λουλούδια σας. Τα “νεκρά” φυτά αντιπροσωπεύουν σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι τον θάνατό και σίγουρα δεν θέλετε να έχετε τέτοια ενέργεια στο σπίτι σας.

Απίστευτα κόλπα! Έτσι μαζεύετε στο λεπτό σπασμένα γυαλιά απ’το πάτωμα! video

Επίσης πολύ σημαντικό είναι και το είδος των φυτών που έχετε στον χώρο σας. Αντικαταστήστε τα φυτά που έχουν μυτερά φύλλα με άλλα φυτά που έχουν στρογγυλεμένα φύλλα.

Προσοχή στον φωτισμό στην είσοδο στο σπίτι

Ο φωτισμός ίσως είναι το άλφα και το ωμέγα μετά την τάξη της εισόδου. Θέλετε ο χώρος σας να είναι καλά φωτισμένος. Βάλτε πάνω από μια πηγές φωτός στην είσοδό σας και μάλιστα σε διαφορετικά ύψη και ανοίγεται τις κουρτίνες όποτε είναι αυτό εφικτό. Το φυσικό φως είναι η καλύτερη πηγή φωτός.

Προσοχή στους καθρέφτες στο σπίτι και δη στην είσοδο

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι βάζουν καθρέφτη απέναντι από την εξώπορτα.

Καμαριέρες… αποκαλύπτουν 8 μυστικά για γρήγορο καθάρισμα στο σπιτι!

Κάνοντας κάτι τέτοιο όταν μπαίνει η θετική ενέργεια μέσα στο σπίτι σας αυτή αντανακλά πάνω στον καθρέφτη και βγαίνει και πάλι έξω. Βάλτε τον καθρέφτη σας σε κάποιο άλλο σημείο της εισόδου.

Η εξώπορτα είναι η… πρώτη εντύπωση για το σπίτι

Αν έχετε μια εξώπορτα που ανοιγοκλείνει δύσκολα ή έχει κάποιο πρόβλημα με το πόμολο, φτιάξτε την. Σε ενεργειακό επίπεδο, όπως αναφέρει και το spirossoulis, τα προβλήματα με την πόρτα λέγεται ότι κάνουν πιο δύσκολη την εμφάνιση ευκαιριών μέσα στο σπίτι. Έτσι, φροντίστε να έχετε την εξώπορτά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Βίντεο μπόνους, αν θέλετε να στολίσετε την ίδια την πόρτα στο σπίτι σας!

https://www.youtube.com/watch?v=anotOeMxZq8

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X