Κοινωνία

Προπηλάκισαν τον Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα – Ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά

Προπηλάκισαν τον Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα – Ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση δέχθηκε σε ταβέρνα ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, όταν-όπως κατήγγειλε ο ίδιος- ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού που έφεραν μαζί τους οι πελάτες του μαγαζιού.

Ειδικότερα, ο κ. Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή ζήτησε να γίνει έλεγχος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στους θαμώνες.

Την αποκάλυψη έκανε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το Σάββατο το βράδυ, και όπως είπε ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία καθώς όλοι μαζί βρίσκονταν σε ένα συνέδριο.

«Αφού τρώγαμε, ζητήσαμε με πολύ ευγενικό τρόπο από τον ιδιοκτήτη να κάνει κάποιο έλεγχο για πιστοποιητικά εμβολιασμού», είπε ο ίδιος, καθώς όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γινόταν έλεγχος ούτε… για δείγμα.

«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», συνέχισε ο ίδιος.

Ακολούθως, όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X