Κοινωνία

Ψευτογιατρός: Ερευνα για “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”

Ψευτογιατρός: Ερευνα για “ξέπλυμα  μαύρου χρήματος”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έρευνα για την υπόθεση του  65χρονου από τα Καλύβια από τα Καλύβια που παρίστανε τον νευρολόγο έχει διατάξει ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες.

Προσποιούμενος τον νευρολόγο, ο 65χρονος φέρεται να αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για ψεύτικες θεραπείες, έχοντας εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας – εκ των οποίων οι πέντε έχουν πεθάνει.

Νωρίτερα σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης , τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ψευτογιατρούφυσιοθεραπευτή, φερόμενου ως «νευρολόγου», σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά από έρευνα για 5 θανάτους ασθενών.

Πρόκειται για τον Τριανταφύλλου Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Την εκπροσώπηση του 65χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος νωρίτερα βρέθηκε στο Κορωπί έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου, γνωστοποιώντας πως ο πελάτης του θα κινηθεί νομικά σε βάρος των ΜΜΕ αλλά και κάποιων γειτόνων που μίλησαν για την υπόθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X