Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Αννας στον Αγιο Παντελεήμονα – Προσήχθη άνδρας

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Αννας στον Αγιο Παντελεήμονα – Προσήχθη άνδρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία προσαγωγή ενός αλλοδαπού άνδρα 35 ετών για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς γυναίκας, Άννας Ιβάνκοβα, στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07) οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ και στελέχη του Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν την άγρια δολοφονία, είναι πολύ κοντά στη λύση της υπόθεσης και εικάζεται πως ο συγκεκριμένος άνδρας ευθύνεται για τη δολοφονία της 46χρονης, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές, μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συγκέντρωσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα και αμέσως άρχισαν να «σαρώνουν» το υλικό.

Τα τελευταία 24ώρα, σε ένα από αυτά τα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας της γειτονιάς, φαίνεται να έχει καταγραφεί ο ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο βίντεο φαίνεται να περπατάει η 46χρονη με έναν άνδρα και να μπαίνουν μαζί στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Αυτός ο άνδρας εκτιμάται πως είναι και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X