Κοινωνία

Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα – Κλειστή η Πανεπιστημίου (pics)

Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα – Κλειστή η Πανεπιστημίου (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Φοιτητικοί σύλλογοι αλλά και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στις 13:00 στα Προπύλαια με αίτημα την ασφαλή λειτουργία των πανεπιστημίων και σχολείων.

Κλειστή είναι η Πανεπιστημίου λόγω της συγκέντρωσης.

Οι εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας διαμαρτύρονται για τα ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό στα σχολεία, αλλά και για την πολιτική της κυβέρνησης για την πανδημία.

Στην ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών ΠΑΜΕ στα ΔΣ των Ομοσπονδιών ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ κάλεσαν τις Ομοσπονδίες «να συμπορευτούν μαζί με τους μαθητές, τους φοιτητές και τους γονείς την Πέμπτη 20 Γενάρη και να δώσουμε όλοι μαζί μια ακόμα απάντηση στην αντιεκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, έγιναν 6 προσαγωγές από την αστυνομία, καθώς τα άτομα αυτά, είχαν πάνω τους ύποπτα αντικείμενα.

Λόγω του συλλαλητηρίου κλειστός είναι σήμερα από τις 11:00 ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ οι συρμοί θα διέρχονται από τον συγκεκριμένο σταθμό χωρίς στάση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X