Κοινωνία

Σεισμός Νότια Εύβοια: Ζημιές σε σχολεία και σπίτια-Στα αυτοκίνητα οι κατοικοι

Σεισμός Νότια Εύβοια: Ζημιές σε σχολεία και σπίτια-Στα αυτοκίνητα οι κατοικοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται η κοινότητα Ζαράκων στη Νότια Εύβοια με τους κατοίκους να είναι αναγκασμένη να περάσουν μια δύσκολη νύχτα, καθώς ο βραδινός σεισμός που ήταν ακόμη ισχυρότερος από τον πρωινό, έφερε νέα προβλήματα στην περιοχή.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Ζαράκων Χρήστος Τρανός, ο σεισμός των 5 Ρίχτερ δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουν πέσει σκάλες από κάποια σπίτια, ενώ έχουν επιδεινωθεί τα ρήγματα που δημιούργησε ο πρωινός σεισμός σε σπίτια, σχολεία κι άλλα κτίρια. Όλοι οι κάτοικοι είναι στους δρόμους, είτε παραμένουν στα αυτοκίνητά τους, γιατί φοβούνται να μπουν μέσα στα σπίτια τους».

Στην περιοχή κυκλοφορεί περιπολικό της αστυνομίας, ενώ σε ετοιμότητα είναι και η πυροσβεστική, για να επέμβει όπου χρειαστεί. Σύμφωνα, εξάλλου, με δηλώσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού «οι κάτοικοι έχουν βγει από τα σπίτια τους μετά το νέο σεισμό», υπογραμμίζοντας πως «όλοι οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επιφυλακή και γίνονται περιπολίες σε διάφορα χωριά, για να ελεγχθεί συνολικότερα η κατάσταση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X