Κοινωνία

SOS από την Άνδρο: Το Λιμενικό μετέφερε δύο ασθενείς στη Ραφήνα

SOS από την Άνδρο: Το Λιμενικό μετέφερε δύο ασθενείς στη Ραφήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άνδρος εκπέμπει SOS προς τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς σήμερα (1/4/2020) υπήρξαν δύο ασθενείς οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και μεταφέρθηκαν στη Ραφήνα με περιπολικό του Λιμενικού.

Συγκεκριμένα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και του ΕΚΑΒ, διεκομίσθησαν, νωρίς το μεσημέρι, από το Γαύριο στη Ραφήνα, με το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-115 του Λιμεναρχείου Άνδρου, δύο ασθενείς, 45 και 49 χρόνων, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης (εσωτερική αιμορραγία & νευρική παράλυση).

Σήμερα δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Ραφήνα. Το Θεολόγος κάνει πλέον τρία ελλειμματικά δρομολόγια την εβδομάδα προς στήριξη των νησιών. Από Ραφήνα για τα νησιά Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και από τα νησιά προς Ραφήνα Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.

Αν ο καιρός ήταν 6-7 μποφόρ το περιπολικό του Λιμενικού δεν θα μπορούσε να περάσει. Αυτό δείχνει την ανάγκη ενός τουλάχιστον δρομολογίου την ημέρα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την Άνδρο και η Πολιτεία οφείλει να το διασφαλίζει με κάθε κόστος.

Πηγή: enandro.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε ο γιος του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X