Κοινωνία

Συνταξιούχος 68χρονος δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του

Συνταξιούχος 68χρονος δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο εγγόνια του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στη Λαμία συνταξιούχος δικηγόρος ηλικίας 68 χρόνων που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τα δύο ανήλικα εγγόνια του, ένα κορίτσι 7 ετών και ένα αγόρι 9, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα οποία μάλιστα κάνουν λόγο και για βιασμό των δύο ανηλίκων.

Τα δύο παιδιά, ένα κορίτσι 7 ετών και ένα αγόρι 9, διέμεναν στο σπίτι του φερόμενου δράστη και παππού τους μαζί με τη διαζευγμένη κόρη του και μητέρα τους. 

Το κοριτσάκι φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα του σχολείου του τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους και στη συνέχεια η εκπαιδευτικός απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον εισαγγελέα.

Μετά τις καταγγελίες ο εισαγγελέας Λαμίας διέταξε τη σύλληψη του 68χρονου άνδρα ο οποίος το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία. Μέχρι τότε αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής Λαμίας.

Νομικοί κύκλοι της Λαμίας εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το περιστατικό ενώ έκαναν λόγο για αρρωστημένη κατάσταση και ασύμμετρες ψυχοκοινωνικές καταστάσεις. 

Δείτε ακόμη:

Ο ιατροδικαστής δεν διαπιστώνει πρόσφατες κακώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στα παιδιά της Λέρου

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X