Κοινωνία

Σύρος: Έκανε τζάμπα διακοπές για ένα μήνα – Έφευγε… νύχτα από τα ξενοδοχεία

Σύρος: Έκανε τζάμπα διακοπές για ένα μήνα – Έφευγε… νύχτα από τα ξενοδοχεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τζάμπα διακοπές στη Σύρο για περίπου ένα μήνα έκανε ένας άνδρας βάζοντας «φέσι» σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σύμφωνα με καταγγελίες, έκανε κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια απ’ όπου έφευγε… βράδυ χωρίς να καταβάλει χρήματα. Έλεγε στους επιχειρηματίες της Σύρου ότι «δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω στο δωμάτιο γιατί βρίσκομαι στο νησί για μία κοπέλα που κάτι παίζει», σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση σχετικών καταγγελιών ο δράστης εξαπατούσε συστηματικά επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών υπηρεσιών στη Σύρο, επωφελούμενος οικονομικά.

Έγινε όμως αντιληπτός από έναν επιχειρηματία που διαθέτει ξενώνα στο κέντρο της Ερμούπολης, ο οποίος όταν διαπίστωσε ότι μετά από έξι διανυκτερεύσεις έφυγε από τα δωμάτιά του, άρχιζε να τον αναζητεί και τον βρήκε τελικά σε καφετέρια της Ερμούπολης.

Ο επιχειρηματίας κάλεσε αμέσως την αστυνομία, έπειτα από την πεισματική άρνηση του άνδρα να καταβάλει τα χρήματα που του όφειλε, με την αιτιολογία ότι έχασε όλα του τα λεφτά στον τζόγο.

Αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εξαπατήσει με τον ίδιο τρόπο άλλους πέντε επιχειρηματίες του νησιού. Δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει τα οφειλόμενα μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αλλά τελικά έφυγε από το νησί βρίζοντας χυδαία και απειλώντας τον επιχειρηματία μέσω τηλεφώνου.

Ο επιχειρηματίας πλέον θα κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X