Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω προβλημάτων υδροδότησης

Θεσσαλονίκη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω προβλημάτων υδροδότησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο (30/3/2018) τα σχολεία που δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα, Πέμπτη, σε όλο τον δήμο Θεσσαλονίκης, λόγω της μεγάλης βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Η δημοτική Αρχή γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή της, τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν αύριο οι μαθητές.

«Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΕΥΑΘ: Την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον αγωγό υδροδότησης

“Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης καθώς και οι όμοροι δήμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην υδροδότηση από το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, οι επισκευές στην υδροδότηση θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου ΠυλαίαςΧορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Στο δήμο Καλαμαριάς η δημοτική αρχή σήμερα κάλυψε τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με υδροφόρα, ενώ το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και αύριο.

Στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος, όσον αφορά τα σχολικά συγκροτήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X