Θέμα

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/12/2023) στη Θεσσαλονίκη, όπου σκυλιά πήδηξαν από αυλή σπιτιού και κατασπάραξαν 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, σε περιοχή της Νεοχωρούδας, τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε την 50χρονη, καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 12χρονο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μαθητής Δημοτικού στον Αλμυρό Βόλου, όταν του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά έξω από το σπίτι του, όπου βγήκε για να παίξει, πριν περίπου μία εβδομάδα.

Τα ουρλιαχτά του 12χρονου άκουσε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος βγήκε αμέσως έξω και είδε το παιδί να κινδυνεύει από αδέσποτα σκυλιά που τον είχαν περικυκλώσει, καταφέρνοντας να τον αρπάξει από τα σκυλιά και να τον μεταφέρει τραυματισμένο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Με τραύματα σε χέρια, πόδια και κεφάλι στο Κέντρο Υγείας

Το παιδί έφερε τραύματα στο κεφάλι σε χέρια και σε πόδια, με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει. Μόλις άνοιξε όμως την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία είχαν άγριες διαθέσεις και του επιτέθηκαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X