Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για παιδική πορνογραφία – Εκατοντάδες βίντεο με παιδιά 6-10 ετών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για παιδική πορνογραφία – Εκατοντάδες βίντεο με παιδιά 6-10 ετών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρές σκηνές σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων περιλαμβάνονται στα αρχεία που κατείχε ένας 36χρονος, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με ανήλικους κάτω των 15 αλλά και κάτω των 12 ετών. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια. Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ ύστερα από άρση απορρήτου των επικοινωνιών, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 36χρονου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του κατηγορούμενου στην περιοχή της Τούμπας εντοπίστηκαν περισσότερα από 600 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται κυρίως για βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν σκληρές σκηνές με σεξουαλικές πράξεις ενηλίκων με παιδάκια τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι ηλικίας 6 με 10 ετών.

Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X