Κοινωνία

Το συγκινητικό κείμενο της Τατιάνας Μπλάτνικ για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Το συγκινητικό κείμενο της Τατιάνας Μπλάτνικ για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποχαιρέτισε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη με ένα συγκινητικό κείμενο και με δυο φωτογραφίες τους σε λογαριασμό της στο Instagram.

«Γράφω με μεγάλη θλίψη που δεν είσαι πια κοντά μας. Διάλεξα αυτή τη φωτογραφία μας γιατί, όπως πάντα, υπάρχει φως από πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα “Φως”.

Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες κάτω από τα φτερά σου – και πολλές φορές ένιωθα ασφάλεια κοντά σου. Και μετά είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένειά σου και τα χιλιάδες παιδιά που βοήθησες και έσωσες. Υπήρξες ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας -της Ελπίδας- και θα συνεχίσεις να είσαι, καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά, τα εγγόνια σου, τη δουλειά σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται μοναδικοί και σημαντικοί και ξεχωριστοί – εσύ το έκανες αυτό επειδή ήσουν ξεχωριστή η ίδια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανή την Elpida Youth.
Ένα Είδωλο. Ένας Ανθρωπιστής. Μια πιστή Φίλη. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου.

Σε αγαπάμε και θα είσαι πάντα μαζί μας.

Καλό ταξίδι Μαριάννα.

Ευχαριστούμε που έκανες τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X