Θέμα

Τόλης Βοσκόπουλος: Το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού – Συγκίνηση, τραγούδια, χειροκροτήματα

Τόλης Βοσκόπουλος: Το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού – Συγκίνηση, τραγούδια, χειροκροτήματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή, τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 81 ετών, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες.

Ήταν όλοι εκεί! Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, πολιτικοί, αλλά και απλός κόσμος, οι θαυμαστές του, όσοι αγάπησαν τα τραγούδια του, ήταν εκεί για να αφήσουν ένα λουλούδι. Από νωρίς έσπευσαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να τον αποχαιρετήσουν πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία. «Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις έφτασε το φέρετρο.

Η σορός του αγαπημένου τραγουδιστή στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκε σε ειδική αίθουσα του κοιμητηρίου και εκεί όσοι ήθελαν να τον δουν για τελευταία φορά μπορούσαν να εισέλθουν ανά τριάδες και να αφήσουν ένα λουλούδι στον «πρίγκιπα» Τόλη Βοσκόπουλο.

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του τραγουδιστή, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου.

Λίγο μετά τις 15:00 η σορός μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων για να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Τέρενς Κουίκ, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Γιώργος Κριμιζάκης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Αντύπας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, τα αδέρφια Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλοι πολλοί.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ο Σταμάτης Γονίδης

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

Η Μαρία Ιωαννίδου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Ο Λευτέρης Πανταζής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X