Κοινωνία

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών – Πόσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών – Πόσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως επισημαίνει, από τους επτά τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και τώρα νοσηλεύονται σε κλινικές.

Έτσι, πλέον στις ΜΕΘ νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς. Ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου είναι ακόμη διασωληνωμένο σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο ετοιμαζεται να εξέλθει από τη ΜΕΘ για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παραμένουν διασωληνωμένοι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιαννάκου, σε κλινικές νοσηλεύονται μόνο επτά ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X